Ledig stilling

Angvik Elektro AS har behov for å forsterke laget med flere dyktige kolleger. Vi søker derfor etter flere serviceelektrikere.

I Angvik Elektro er vi særdeles opptatt av å utføre installasjonsarbeid og tjenester av høy kvalitet. Vi er også opptatt av å levere til avtalt tid og pris. Våre kunder er kvalitetsbevisste og stiller høye krav til leveransene. Hverdagen er derfor preget av raske skifter og stor variasjon – det blir aldri kjedelig! Det betyr utfordring og læring der det faktisk gir best effekt: i jobbsituasjoner med kolleger som vil utvikle arbeidskameratens kompetanse.

I Angvik Elektro ønsker vi engasjerte medarbeidere og vi legger derfor til rette for påvirkningsmuligheter og korte beslutningsveier.
Vi er 9 ansatte og holder til i Eidsvåg i Romsdal. Vi er en sammensveiset gjeng som tar ansvar for hverandre og hjelper til der det trengs. Vi er en gjeng med godt humør og er godt kjent i nærmiljøet. Ønsker du å jobbe i en passe stor bedrift med gode kolleger er Angvik Elektro den perfekte arbeidsplass for deg.

Om dette høres interessant og spennende ut, vennligst les videre – da er du sannsynligvis en kandidat som vil passe godt inn hos oss!

Men: Hvorfor i alle dager bør du begynne hos oss? Jo, fordi vi vet at motivasjon, trivsel og resultat henger nøye sammen, og denne kombinasjonen finner du hos Angvik Elektro.

Vi søker deg som har fagbrev som elektriker og førerkort kl B. Du må ha stolthet for faget ditt og beherske norsk skriftlig og muntlig.
Det er ønskelig at du har noe erfaring fra servicearbeid, men du vil få tett oppfølging og veiledning av faglig leder eller kolleger.
Det er også nyttig å være strukturert, ryddig og selvstendig. Da kommer du langt!

Dette er hva i kan tilby deg:

  • Personlig og faglig utvikling i et solid fagmiljø
  • Jobb i et spennende og anerkjent selskap
  • Oppdrag med mange varierte arbeidsoppgaver
  • Jobb i en bedrift med fokus på HMS og kvalitet
  • Godt og uformelt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser og gunstige pensjons- og forsikringsordninger

Ledig stilling:

Servicemontør elektro

Vi søker etter selvstendig serviceelektriker. Du må gjerne ha en del års erfaring fra servicearbeid enten mot privat eller næring.

Les mer

Sertifikater

Samarbeidspartnere